Steenman

Praktisch

Ik begeleid volwassenen en adolescenten.

De eerste sessie is steeds een open kennismakingsgesprek. We kijken dan welke thema’s aan bod moeten komen en bespreken de mogelijkheid om samen een begeleiding te starten. Op basis daarvan maken we afspraken over de frequentie hiervan. Dit kan tweewekelijks, maandelijks of halfjaarlijks zijn. De duur van een begeleiding is moeilijk vast te leggen, dit kan gaan van enkele weken tot meerdere maanden.

De consultaties gaan door in mijn thuispraktijk. Ik ontvang je in een aparte kamer waar we in alle rust samen kunnen ploeteren. Ik heb geen wachtruimte. Per sessie van 50 minuten reken ik 70 euro aan (inclusief btw). Betaling kan ter plaatse contant of via de Payconiq-Bancontact app.

De thuispraktijk is vlot te bereiken met het openbaar vervoer of de wagen. Parkeren kan in de straat of op parking De Schans. Beide liggen in de roze parkeerzone: de eerste 2 uur zijn gratis, maar vergeet geen digitaal ticketje te nemen.

Een foto van de thuispraktijk.

Naast een-op-eengesprekken begeleid ik heel wat teams en organisaties. Ik plan gemiddeld 1 consultatiedag per week in. De dagen waarop je een sessie kan inplannen, variƫren van week tot week. Op vraag kan ik uitzonderlijk ook een avondblok inplannen.

Als je nog vragen hebt kan je mij bereiken via pieter@gloei.be of via +32 474 92 10 52. Laat zeker een berichtje achter of stuur een sms wanneer ik niet kan opnemen, dan bel ik je nadien terug.

Gloei Comm V – BTW BE 0770.837.224
Arthur Matthyslaan 34 bus 3
2140 Borgerhout